Kozmik Enerji

8/03/2017

Enerji terapisi kavramı günümüzde henüz çok fazla bilinmeyen kavramlardan bir tanesidir. Birçok insan tarafından şüpheyle yaklaşılan bir alan olmasına rağmen, tüm dünyada farklı enerji terapi teknikleri hızla gelişmeye ve yayılmaya devam etmektedir.

Varolan birçok enerji terapisi tekniği içinde Kozmik Enerji, bütünsel (holistik) yaklaşımla hem korunma, hem temizlenme hem de şifalanma sağlayan etkili bir tamamlayıcı tıp yöntemidir. Yüzyıllardır Tibetli rahipler tarafından şifa vermek amacıyla kullanılan bu yöntem, daha sonra Rusya’da bir tıp doktoru tarafından sistematik ve bilimsel hale getirilmiştir.

Kozmik Enerji Terapisi’ni diğer tekniklerden ayıran en önemli özelliklerinden biri şu an kullanılan halinin bilimsel temellere dayanması ve süreç içinde gözlenebilir sonuçlar alınmasıdır. Şu anda Dünya Sağlık Örgütü üyesi olan “International Classic Cosmoenergy Federation” adında bir federasyonu bulunan Kozmik Enerji, tüm dünyada hızla yayılmakta ve tamamlayıcı tıp tekniği olarak dünyanın birçok yerinde kullanılmaktadır.

Kozmik Enerji terapisi, grip gibi viral hastalıklardan, depresyon ve kaygı bozukluğu gibi psikolojik rahatsızlıklara, çözümü olmadığı söylenen migren gibi kronik hastalıklardan, kanser vb. tehlikeli hastalıklara kadar birçok hastalığın tedavisinde kullanılır. Ayrıca stres, kilo dengeleme, öfke sorunu vb. sıkça rastlanan problemlerde de kullanılmaktadır.

Kozmik Enerji bireylere sadece şifa vermekle kalmaz, aynı zamanda bir insanın enerji bedeninde bulunan negatif etkileri de temizler. Kişinin hayatında olumsuzluk yaratan nazar, büyü, düşük seviyeli parazit varlıklar gibi düşük titreşimleri ortadan kaldırır. Kozmik Enerji bir kişinin aurasını, karmasını, geçmişini, bedenini, çakralarını, dişil ve eril enerji kanallarını tamamen temizler, dengeler ve şifalandırır. Kozmik Enerji bireyleri korur, onların manyetik alanlarını güçlendirir, enerji akışlarını sağlar, pozitif enerji ile yükler, bloke olmuş enerji yollarını açar, bolluk, bereket, sağlık ve sevgi getirir.

Kısacası, Kozmik Enerji Terapisi yaşamda var olan tüm sıkıntılar için kullanılabildiği gibi, aynı zamanda hiçbir bilinen sıkıntı olmasa bile kişinin kendini daha iyi, mutlu ve huzurlu hissetmesi için kullanılan çok güçlü bir tekniktir. Böylesi bir tekniği tarif etmek her ne kadar zor olsa da, deneyimlemesi oldukça kolaydır ve ancak deneyim ile etkileri daha net şekilde gözlemlenebilir.

Gökhan Özcan

Diğer Yazılar

Akıllardan Kolayca Çıkmayan Düşünce: Kaybetme Korkusu

Özgür olabilmenin anahtarı; kaybetmeyi de kabul etmekten geçiyor.

Detaylar
Hayır Diyebilmek

Karşındakine, onu kırmadan, onu incitmeden veya sinirlendirmeden “Hayır” diyebilmek, aslında bir sanattan farksızdır.

Detaylar
Ne Kadar Yoğunsun?

Bir iş tamamlanmadan bir diğerine geçmemek senin ilk kuralın olsun.

Detaylar
Yaz Sıcağında Ruhu Serinletmek

Deniz, kum, güneş ve dostluk sohbetleri dahil olunca o çok yoğun geçen günler gün batımını en sevdiklerinde, şenlikli bir sofrada izlerken çoktan hafifler ve hafif bir meltem esintisiyle serinleyiverir.

Detaylar